Suomi-Areenan tunnelmissa keskustelemassa Satakunnan turvallisuustyön kehittämisestä ja uusista mahdollisuuksista sisäministeri Kai Mykkäsen ja puolueen varapuheenjohtaja Mari-Leena Talvitien kanssa.

Tuleva EU-puheenjohtajuuskausi mahdollistaa Suomelle turvallisuusalan osaamisen markkinoinnin. Tässä puhtaasti lobbausmatkalla satakuntalaisen turvallisuustyön ja osaamisen esiin tuomisessa. Kuvassa kanssani Aura Salla, Euroopan komissiossa puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin erityisneuvonantajatiimistä, Kevät 2018.

Samalla Brysselin matkalla tapaamislistalla oli monia eri tahoja, jotka vaikuttavat Euroopan turvallisuusasioihin ja turvallisuustyön suunnitteluun. Pysyvän edustuston edustajien lisäksi tapasimme myös MEP Henna Virkkusen.

Puhetta ja kiertueita Satakunnassa. Tässä Kankaanpäässä Paula Risikon kanssa.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen ja MEP Henna Virkkusen kanssa Porin käviksellä kampanjoimassa.

Verkostot ja yhteistyö maakuntien välillä ja Eduskuntaan ovat tärkeitä. Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuuston pj. Kai Pöntinen ja Benkku, tottakai!

MEP Henna Virkkusta ja erityisavustaja Mervi Kataista tapaamassa Euroopan parlamentissa. Talvi 2017.

Kauppakeskus Puuvillassa vaalihommissa puhemies Paula Risikon johdolla.Petteri Orpon tiimissä matkalla puheenjohtajaksi.